Talien?!? 

Wie zit er eigenlijk aan de andere kant van dit schermpje al die leuke en mooie dingen te maken. 

Dat ben ik, een persoon met vele namen en een echte duizendpoot. Ik sta bekend als moeder, verpleegkundige, tantie, oma en zelfs heks/kruidenvrouw komt in dit rijtje voor. Ik woon al een aardig lange tijd in Lelystad en ik heb mijn draai hier helemaal gevonden. 

De naam Talien is een verbastering van mijn geboortenaam Talina en de website naam is ontstaan in een grappige bui. Ik ben in 1974 geboren in Amsterdam en ben als tiener verhuisd naar Lelystad.

Al sinds dat mijn kinderen geboren zijn maak ik kleding voor wie dat wilt en een zelfgemaakt cadeautje is bij mij vaker regel dan uitzondering. Mijn 2 dromen waren nogal uiteenlopend, namelijk verpleegkundige en mijn eigen winkel met handgemaakte cadeautjes. Hoe geweldig is het dat ik dit nu beiden gerealiseerd heb. Inmiddels maak ik voor mijn eigen kinderen geen kleding meer maar een kleinigheidje kunnen ze altijd waarderen. 

Omdat ik graag een persoonlijke noot wil toevoegen, zit aan deze website een blog vast. Zodat je me echt leert kennen en ziet hoe mijn liefde voor jouw cadeautjes tot stand komt. 

Reageren mag natuurlijk altijd onder mijn blog, maar hou het liefdevol en netjes. De wereld is al rumoerig genoeg.