Naar iets toeleven.

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 10:59

Iedereen kent dat denk ik wel naar iets toeleven, mijn toe-leef-moment was gisteren aangekomen. Ik kreeg mijn felbegeerde verpleegkundige speldje opgespeld. En wat was ik nerveus, trots, emotioneel en vrolijk. Ik voelde alles tegelijkertijd. Even leek het erop dat ik er alleen zou zitten, want Covid19, gooit al mijn hele schoolperiode in de war en ook nu vielen er zieken. Gelukkig kwam er een lieve vriendin/collega/verpleegkundige als verrassing langs en mocht zij mijn speldje opspelden. Mijn man en middelste zoon en schoondochter waren er ook bij dus het feest is echt gevierd met lieverds om mij heen. En nu ben ik eigenlijk blij dat ik mijn eigen bedrijfje ook aan het opstarten ben. Want al die uren dat ik aan het studeren was, kon ik niet creatief bezig zijn. En wat heb ik dat gemist.

Dus nu ben ik opnieuw aan het toeleven. Naar een eerste opdracht, een eerste cadeaubon, een eerste professionele foto in mijn portfolio en ga zo maar door. Want dat is het leuke aan toeleven naar momenten. Er komen altijd weer nieuwe aan en tussendoor geniet je van alles wat het leven je biedt. Ik wel trouwens, ook al heb ik echt diepe dalen gekend tijdens de opleiding, ik heb alle momenten bewust meegemaakt en er ook van genoten. Soms ook niet want er komt echt wel frustratie ook bij kijken hoor, maar ik accepteer dit. En loop na of het in mijn cirkel van invloed hoort en zo niet dan gaat er geen energie naar toe. Ik hoop dat een ieder die bij mij wat koopt ook toe leeft naar het moment dat het pakketje binnenkomt en dan net zo kan genieten als ik gisteren gedaan heb. (iets minder mag ook hoor, want dit was wel een echte mijlpaal in mijn leven :P

Groet Talien

Reactie plaatsen

Reacties

Sabrina
een jaar geleden

Mooi mooi mens! Je bent een sterke vrouw, een doorzetter. Geniet! xxx

Rosa
een jaar geleden

Lieve Talien, je bent een kanjer! Mega trots op jou als verpleegkundige, vriendin, (schoon)moeder, super oma, creatieveling en heks. ♡ #heelveelnamen