nieuw maar toch oud??

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 09:31

Een website opstarten is voor mij niet zo heel nieuw. Creatief van Talien heeft er al eerder een gehad en dat was leuk. Dus waarom dan nieuw? Omdat er voor mij op de achtergrond wel heel veel is veranderd. En ik zelf ook een leuke transformatie ben ondergaan. Niet zo spectaculair maar voor mij een hele belangrijke. Ik heb mezelf ingeschreven bij de KVK en ik ben tevens afgestudeerd als MBO verpleegkundige. 

Dus tot zover mijn eerste blog. Het is eigenlijk een voorstel rondje omdat er het een en ander veranderd is. Ik niet, ik ben nog steeds Talien, woon nog steeds op dezelfde plek en mijn huis is nog steeds gevuld met mijn kinderen ( nouja wel volwassen inmiddels) en met heel veel creatieve werken. Ik ben nog steeds een kruidenvrouwtje (ook wel heks genoemd)  en ook nog steeds getrouwd met mijn brombeer Marcel. (die verantwoordelijk is voor dit soort foto's) Wat veranderd er nu dan?!? Ja mijn kadootjes, want ik ga me echt richten op enkel leuke dingen maken en niet meer het vermaken van kleding of gordijnen of dat soort klussen. Ik wil heel graag mensen blij maken met kadootjes en wat is nu leuker dan kunnen bestellen bij iemand die veel liefde in kadootjes stopt. In mijn webshop komen de gemaakte kadootjes te staan, altijd met toestemming van degene voor wie het gemaakt is en is het een patroon van een ander dan zal dit er altijd bij vemeld worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.