Omdenken

Gepubliceerd op 1 juli 2023 om 11:09

De bedoeling was dat wij ongeveer nu met familie richting Lugano meer zaten. Misschien al in de rij voor die verrekte lange tunnel. Echter het voelde niet goed om op vakantie te gaan terwijl (schoon)moeder geen lange tijd meer meemaakt in dit aardse leven en mijn zwager wilde de verantwoordelijkheid voor zijn moeder niet neerleggen bij zijn jongste dochter. Dus nu heb ik nog gewoon twee weken vakantie alleen een andere invulling. En ik moest eigenlijk wel grinniken want verleden jaar wilde ik niet eens op vakantie en hoopte ik dat er iets zou gebeuren waardoor het niet doorging, dus dit is zeg maar mijn verzoek te laat ingewilligd. Tja het kan je niet altijd meezitten hoor. 

Wat ga ik dan wel doen, ik ga lekker kijken wat ik mee ging nemen op vakantie en daar creatief mee aan de slag en misschien komt mijn naaimachine ook nog op tafel voor mijzelf dan. Go with the flow heb ik mijzelf aangeleerd en dat gaat in dit geval ook op. De webshop is echt nog even een goede week dicht, pas na 10 juli pak ik daar weer wat in op dus ik ben heerlijk aan het ontspannen. 

We gaan als familie echt nog wel pittige tijden krijgen en ook binnen ons gezin staan er dingen te gebeuren waar wij mee om moeten leren gaan. Binnen ons gezin is dit, het feit dat mijn echtgenoot straks echt niet meer werkt voor het bedrijf waar hij met hart en ziel gewerkt heeft. En eigenlijk weet hij zijn vervolgstappen niet behalve dat hij financieel een andere inbreng in ons gezin heeft en dat valt hem zwaar. Mij natuurlijk ook want ik ben degene die dit gaat compenseren en ik weet nog niet hoe dat proces gaat verlopen. 

En daar mee sluit ik af, geen creatieve verhalen dit keer want alles stond op een laag pitje maar denk aan wat je hebt en wees daar gelukkig mee. Alles kan zomaar ineens anders zijn dan je verwacht. En dan is het fijn dat ik heb leren omdenken, accepteren en de draad weer oppakken. 

Voor een ieder die nog op vakantie gaat fijne dagen en voor degene die thuisblijven, net zulke fijne dagen gewenst!! En mocht ik mooie creatieve momenten maken zal ik deze zeker delen. Liefs Creatief van Talien

Reactie plaatsen

Reacties

Sabbie
een jaar geleden

Je kunt ook over de Gothhard heen ;-) lol. Sterkte de aankomende tijd!