Plottwist's of plottwisten, that is the question.

Gepubliceerd op 10 september 2023 om 11:15

Films, ik hou ervan. Het leukste vind ik als er dan ineens iets gebeurd wat niemand verwacht. Een plottwist noemen ze dat, dat kan gebeuren in een boek, in een film, in een theaterstuk en ja ook in het echte leven. 

De afgelopen weken zijn anders dan anders verlopen in ons leven en ook in mijn creatieve werk waren er wat verrassende uitkomsten. Met deze leuke en soms verdrietige momenten die ons leven een draai gaven nam ik een beslissing.

Eentje die dus in de categorie plottwist valt.

Ik nam ontslag bij mijn thuiszorgbaan. Ik zat hier al een tijd mee in mijn hoofd dus voor mensen in mijn directe cirkel was het geen verrassend element. Maar je financiële status dan? Daar nam je immers de duobaan voor echter nu ik hou over 2 maanden meer ruimte over voor mijn creatieve baan en hoop op die manier ook meer inkomen te generen. Soms moet je een sprong in het diepe maken hoe griezelig en eng je dit ook vindt. 

Op creatief gebied, heb ik namelijk echt een mooie uitdaging liggen, ik ben bezig met het "ontwerpen" van een bruidsjurk. Deze opdracht was voor mij heel even schrikken maar het vertrouwen wat mij is gegeven is geweldig. En ik heb er dus ook serieus tijd voor nodig want ja dit is de mooiste dag van iemand zijn leven. Dus het leven bood mij een plottwist aan en ik ben er in meegegaan. 

Vind ik het spannend, ja want ik heb een keuze gemaakt die voor het hele gezin een effect kan hebben maar ik leer mijn kinderen ook: Dat je niet je hele leven kunt uitstippelen en dat omgaan met veranderingen of plottwist's zoals ik ze noem, je ook op levenspaden kunnen brengen die je leven kunnen verrijken. In ieder geval maak je een nieuw avontuur mee. 

Lieve mensen, geniet van alle plottwisten in het leven want echt waar het leven is een feestje alleen je mag zelf je slingers op hangen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.