Wat 2024 al voor de deur?!?

Gepubliceerd op 30 december 2023 om 11:30

 Ja een enorm cliché dit ik weet het maar oprecht de tijd is omgevlogen voor mij. Niet dat het zo een geweldig jaar is geweest en toch ook weer wel. Het is de tijd van overpeinzen en terugtrekken althans dat is wat ik altijd gewend ben om te doen. Voor een creatieve zaak is het allesbehalve rustig en terugtrekken. Dit betekende voor mij overigens dus dit jaar voor de 2e keer op rij geen zelf getekende kerstkaarten. Ik moet hier echt eerder de tijd voor gaan nemen (ergens in augustus of zoiets, op een warm zand en dan kerst elfjes tekenen hahaha). Lijkt mij een plan, nu nog gaan waarmaken. 

Op creatief gebied heb ik veel mogen afronden op de laatste dag voor kerst, 2 herinneringsdekens en herinneringshartjes voor de familie. 

Tja 2023 een pittig jaar voor ons, rouwen stond centraal kunnen wij wel zeggen en dan rouwen op alle mogelijke manieren. Rouwen om daadwerkelijk verlies van een dierbare moeder/oma/overgrootoma tot aan rouwen wat niet meer mogelijk is. Op de valreep van het oude jaar start Marcel als niet werkende in 2024 en hoewel het voor zijn lijf de beste keuze is. Geeft dit bij een ieder ook overpeinzingen en is ook daar een stukje rouw. Marcel staat momenteel nog steeds in de wacht voor dialyseren en we hopen nog steeds een antwoord te krijgen op toch een ok voor niertransplantatie. Het hart geeft op dit moment wat extra zorg maar wij bekijken altijd alles positief. 

Voor mij wordt het een bijzondere start van 2024 en ik mag zeggen weer want 25 jaar geleden kreeg ik op 2 januari 1999, een grote sprong in het diepe te verwerken. Ik werd namelijk moeder (en mijn ex-man uiteraard vader) van ons oudste kind. Een kind wat haar eigen weg is gaan bewandelen en mij voor menig verrassing heeft geplaatst tijdens haar leven. Ze is gelukkig en dat is alles wat telt voor een moeder, terug naar 2024. Op 2 januari 2024 mag ik gaan starten bij een nieuwe baan dat is op zich geen groot nieuws meer want dat had ik al gedeeld. Toch is het spannend want ik ga compleet mijn veilige comfortzone opgeven en wauw wat verheug ik mij daar op. Met gezonde spanning uiteraard. 

Op creatief gebied is het wat rustiger maar dat is logisch. Manifesteren op creatief en spiritueel gebied werkt natuurlijk alleen als je er ook daadwerkelijk wat voor doet! En niet af en toe een spirituele douche neemt en denkt dat het wel komt aanwaaien. Voorlopig ga ik de komende 2 nachten mijn laatste diensten draaien op Getijde en dan start 2024. 

Voornemens doe ik niet aan maar ik ga wel allemaal leuke dingen doen, op werkgebied, creatief gebied en op mijn spirituele pad.

Lieve mensen, die altijd de tijd nemen om dit te lezen, heel veel gezondheid, geluk, wijsheid en vooral liefde en kracht voor 2024 met de nodige donderwolken anders kan je al het voorgaande niet waarderen. Wees voorzichtig met dat wat je wenst, het zou zomaar uit kunnen komen. 

Liefs Talina.