Flow

Gepubliceerd op 27 januari 2024 om 09:49

Iedereen die mij kent weet dat ik nog meer dan alleen creatiefvantalien ben. En degene die mij kennen via deze blogs zijn er inmiddels wel achter. Ik doe zoveel meer dan alleen maar met veel liefde mooie dingen maken. Ik ben graag in mijn kruidentuin, mijn tarotkaarten spelen een belangrijke rol en in mijn verpleegkundige werk maak ik enorm veel gebruik van mijn intuïtieve gevoel. (onderbuik gevoel 2.0 zullen we maar zeggen)

Toch merkte ik dat creatief een beetje vast liep en als je dan iemand volgt op Instagram en diegene stelt een vraag, dan spring ik daar op in. Niet omdat het toeval mij daarheen heeft geleid, nee omdat ik hem volg met reden en weet waar ik mijn spirituele vaardigheden door kan laten groeien. Ik kreeg van kosmischeverbinder, die overigens ook gewoon Sytse heet, houdt van eerlijke humor en zijn haar is inmiddels een brand geworden. (Serieus dames onder ons, niet normaal mooi die volle haardos :). 

Ok terug want ik wordt afgeleid, het woord wat ik kreeg was Flow, de vraag ging over omzet en wat mijn doelbedrag was. Ik ben al blij als ik een omzet heb van een tientje maar heb ingezet op 100 euro. Flow dus en op het moment dat ik het las dacht ik: pff ja inderdaad, want ik kan mooie dingen maken maar moet in de juiste flow zitten. En als je in een flow zit gaat alles je eigenlijk wel makkelijker af. Dus FLOW, ja maar hoe dan was eigenlijk het 2de wat ik dacht. Ik ben nogal een kleine controlfreak en een grote piekeraar dus in een flow komen dat is niet zo heel simpel voor mij. 

Ik vind het best pittig om in een flow te komen als je wat meer bent gaan werken en ook wat verder weg. En je huis nog op zijn kop staat omdat er een interne verhuizing gaande was. Dus mijn doelstelling even bijgesteld want stress is slecht voor mij (serieus voor iedereen hoor). Na een korte nacht gepaard met hartkloppingen want ja ik wil natuurlijk alles weer perfect doen, dankbaar voor diverse lieve en wijze mensen om mij heen. Want letterlijk iedereen heeft in mijn oren geroepen, perfect bestaat niet, ga eens uit je hoofd, ga voelen en niet denken, probeer niet in te vullen voor een ander en ga zo maar door. Dank jullie wel, jullie herkennen vast jullie eigen uitspraken wel. Het effect is er overigens wel, ik ben met een andere mindset op mijn opdracht aangekomen en daardoor liep het iets soepeler. En ik ben voor mijn zelf gaan zorgen door bepaalde uitspraken voor mijzelf te herhalen. En ik heb weer goede gesprekken in de auto (momenteel rijd ik een uur voor de opdracht, ik zit in Utrecht) en de goede gesprekken zijn met mijzelf en ja anderen in de auto, net wie er zin heeft om op mijn schouder mee te rijden. 

Niet geheel onbelangrijk voor self-care, ik ben weer gestart met Yoga oefeningen, voor het slapen gaan en nu ook op momenten dat ik me juist niet fijn voel. Nu niet denken dat ik in een of andere meditatiehouding in een pretzel vorm lig want geloof mij dat red ik niet meer. Maar het begin is er weer.  En doe ik iets meer reinigen dan de gebruikelijke spirituele douches die ik nam. Dit alles gaat er zeker voor zorgen dat ik meer in een flow kom.

Welke flow zou jij bij jezelf willen zien en wat maakt dat het niet lukt? 

Lieve groet, Talina 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.