Achtbaan van emoties

Gepubliceerd op 22 april 2024 om 12:22

En zomaar ineens zit je in een achtbaan van emoties. Het begon begin februari al een beetje, de voortekenen hingen al aan de wand maar ik zag ze niet, kon ze misschien nog niet zien of had ik last van struisvogelpolitiek. Wie het weet mag het zeggen. 

Lang verhaal heel kort uitgetypt: Ik verloor mijn baan, mijn ego kreeg een flinke deuk en Marcel werd ineens zieker dan ooit. Operatie voor Marcel, nieuwe levensstijl voor Marcel en het gezin en een nieuwe baan voor mijzelf. En dat in een tijdsbestek vanaf februari tot aan vandaag. 

Ik kan je vertellen dat gaat niet in je koude kleren zitten en je gaat heel veel overdenken. Soms teveel maar je kan het niet stoppen. Je zit letterlijk in een achtbaan van emoties. Je bent boos, machteloos, verdrietig, moedeloos en op bepaalde momenten zelfs wanhopig. Ik heb gehuild, geschreeuwd in het bos maar ook gelachen en gejubeld en natuurlijk geprobeerd om alle controle terug te krijgen die ik dacht verloren te hebben. 

Gelukkig heb ik ooit de wijze les ontvangen: "heb het maar ff" dat betekend eigenlijk zoiets als: Ga er gewoon doorheen, doorleef alle emoties en kom weer terug op beide benen. 

Dit heb ik ook gedaan en ook beslissingen genomen. Mijn cirkel is nog meer ingekort, er zijn mensen in mijn omgeving geweest die echt nog verder van mij af zijn komen te staan en dat is ook ok. De belangrijkste beslissing die ik nam is wel het opheffen van CreatiefvanTalien bij de Kamer van Koophandel. Een verdrietige beslissing voor mij maar je kan niet alles waarmaken wat je wilt. 

CreatiefvanTalien blijft gewoon bestaan alleen dan in de minder juridische vorm. Ik verdien niet genoeg om echt een bedrijf te zijn en draai zoveel verlies dat ik binnen 5 jaar failliet zou zijn. Ik ga wel gewoon door met mooie dingen maken hoor want dat vind ik heerlijk alleen de webshop wordt binnenkort gesloten. 

Soms moet je dromen loslaten en kijken waar andere dromen liggen en of dat nu een eigen bedrijf is of een rondreis door Europa in een camper met je pensioen en je lief. Niet alle dromen kunnen waargemaakt worden. 

Veel liefs van mij en ik blijf echt nog wel actief hoor op Instagram en hier op de website. Alleen een iets andere vorm. 

Talina

 

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
een maand geleden

Dikke knuf voor jou schat.
Het is ook idd echt veel wat op je bordje is gekomen.sterkte met alles topper ❤️

Talina
een maand geleden

Dankjewel😘😘