Motivatie zoek

Gepubliceerd op 4 augustus 2022 om 18:37

Soms maakt je lijf gewoon beslissingen voor je, zonder dat je ergens van bewust bent. Alleen omdat ik al een best wel oud wijf ben :P valt het me sneller op. Ik merk nu bijvoorbeeld dat mijn motivatie een beetje zoek is. Vaker dan mij lief is, denk ik bleeegh ik moet even werken of ik moet nog dit doen. En waar mijn brein normaal gesproken overuren draait, merk ik dat ik lijstjes en notities moet maken. Er komt weinig creatiefs uit mijn handen en mijn humeurtje is nogal wisselvallig. Nu heb ik de luxe dat wij dit jaar op vakantie gaan en hoewel ik het nog steeds erg spannend vind, begint ook langzaam er wat te kriebelen. 

Ik weet namelijk nog wel dat je van vakantie en een andere omgeving even los komt van je de dagelijkse bezigheden en dat heb je soms even nodig. Gewoon niet nadenken over mijn werk (geloof me dat gaat echt wel door als ik er niet ben) En de website ligt dan ook even een paar dagen stil. Op vakantie neem ik wel creatief werk mee, want ja de feestdagen liggen ook al te wachten. Dus de kerstballen worden onder de warme lucht van Italië gemaakt en ook de onlangs bestelde omslagdoek zal daar een begin krijgen. 

Als ik dan weer opgeladen ben en vooral ontspannen en weer aardig dan weet ik dat mijn motivatie er weer is en kan mijn brein hopelijk ook weer van alles tegelijk uitvoeren. Maar voor nu is het even afzien, de laatste loodjes tot aan de vakantie... nog even geduld Talien voor je het weet is het kerst :)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.