Overwinnen

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 om 10:09

Zoals je in mijn vorige stuk al kon lezen, moest ik voor de vakantie best veel overwinnen. Maar dat het zoveel zou zijn had ik niet verwacht. Nu inmiddels 2 dagen thuis en ik ben best wel blij dat ik het gedaan heb. Het was een schitterende omgeving en ik kwam daadwerkelijk even los van mijn werk ook mijn creatieve werk maar dat kwam meer omdat ik me totaal niet kon concentreren. 

Ik heb auto gereden in het buitenland, weliswaar op de snelweg (want geloof me die bergen en dalen zijn serieus hoog en diep in Duitsland, Zwitserland en Italië) Ik heb dagen doorgebracht aan een meer, totaal niet mijn ding maar het liep allemaal even anders dan ik in gedachten had. En last but not least, ik heb zelfs een bikini gedragen. (ja dat is voor mij echt wel een dingetje hoor) 

Kortom dus heel veel overwonnen voor mezelf. Op vakantie gaan is voor mij echt nog steeds stressvol en heeft ondanks de mooie omgeving nog steeds niet mijn voorkeur maar wie weet overwin ik het volgend jaar weer. Overigens waren wij niet met zijn tweetjes, de andere foto's hou ik lekker privé. Nu gauw aan de slag met creatieve werkzaamheden en vanaf het weekend, de avonddienst weer in. Zal wel wennen zijn, maar gelukkig is het Nederlandse landschap wat platter. :)

Reactie plaatsen

Reacties

M.J.Duizendstra
2 jaar geleden

Wat herkenbaar en vooral wat een overwinning. Ja hoogtes en dieptes zijn niet mijn ding maar ja, we zetten ons er overheen om toch mee te kunnen doen. Rijden in de bergen heeft niet mijn voorkeur maar juist door soms van die gebane paden af te gaan kom je wel voor mooie verassingen te staan. Heel knap lieverd dat je zo uit je comfortzone bent gegaan. Niet makkelijk maar wel een overwinning op jezelf en zo te zien heb je genoten met je man. En dat lieverd is toch het belangrijkste. Dikke knuffel en je bent en blijft een kanjer. Ons kent ons.