Linkjes leggen

Gepubliceerd op 11 oktober 2022 om 11:03

Dat ik altijd 100 dingen tegelijkertijd doe kan een zegen zijn maar echt soms wordt ik zelf ook gek van de onrust in mijn hoofd. Ik had al tijden een concept staan waarin ik het had over hoe je hard moet werken aan relaties en dan probeerde ik de link te leggen naar mijn creatieve vlak. Echter ik was ondertussen op een ander scherm ook bezig met mijn minder creatieve werk als verpleegkundige/planner van ons team. Ik had dus in mijn haast niet door dat mijn cursor op het verkeerde plekje stond en bam daar waren alle blogs verdwenen. Woest word ik dan op mezelf en de schrik zat erin. Gelukkig kon ik het simpel herstellen en ben ik inmiddels afgekoeld. Zit hierin dan het linkje tussen creatieve vlak en andere vlakken Talientje.. jazeker want ook als ik met creatieve dingen bezig ben doe ik vaak honderd dingen tegelijkertijd. En kan het dus gebeuren dat ik een foutje maak in een patroon. Uithalen is dan de enige optie en kan ik ontzettend van mezelf balen maar ik weet ook dat het eindresultaat er niet minder om wordt. Energie geven waar je invloed op hebt noem ik dit altijd. En daarin zit dan weer een linkje naar mijn originele stukje. Relaties ook hierin moet je doen waar je gelukkig van wordt en niet doen wat de buitenwereld van je verwacht. Soms loop je buiten het gebaande pad en heb je niet je soulmate gevonden maar is het keihard werken om je bootje varende te houden. En dat zeggende hard werken is echt niet erg, we pakken het linkje weer terug naar mijn creatieve vlak. Want met hard werken en soms is het echt hard werken en zit ik tot laat nog met een haaknaald of borduurnaald in mijn handen. Met hard werken heb ik de mooiste resultaten. Voor nu sluit ik weer even af, geniet van je harde werk op welk vlak dan ook en tot een volgende keer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.