Dankbaar!!

Gepubliceerd op 20 oktober 2022 om 13:50

Heel lang geleden, heb ik een vrouw leren kennen en deze vrouw ging een grote rol in mijn leven spelen. Waarom ging zij dan zo een grote rol spelen in mijn leven? Zij werd de vrouw van mijn ex-partner en daarmee ook de duo-mama van mijn twee oudste kinderen. Een rol die ze gewoon toebedeeld kreeg en die ze samen met mij moest vervullen.

En ondanks dat wij compleet verschillend zijn mag ik best wel zeggen dat ik heel blij ben dat ik haar als duo-mama heb gekregen. Want we hadden het erger kunnen treffen met elkaar. Onze oudste heeft een aantal jaar bij Pappa en Mamma Liesbeth gewoond en ook onze schoon-kinderen zien ze graag. 

Waarom dan nu ineens een blogje over haar, en waar ligt dan het linkje naar je creatieve werk??? Nou, deze dame is ook heel erg creatief alleen op andere gebieden dan ikzelf en met name op IT gebied is zij een topper. En tadaaa daar is dan mijn linkje naar mijn creatieve stukje want deze lieve duo-mama heeft mijn logo ontworpen en ik ben er zo ontzettend dankbaar voor. Ik vind het schitterend geworden en heb er direct mee gewerkt achter de schermen. 

En ook al zijn de kinderen inmiddels groot en hebben wij weinig meer met elkaar te maken, toch lopen onze levens nog steeds verweven in elkaar. Dankjewel lieve Liesbeth, voor je duo-mama zijn maar ook je vriendschap in ons co-ouderschap want dat is niet altijd vanzelfsprekend. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.