Blij ei

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 09:05

Zomaar ineens zat ik zonder machines en dat is voor een creatief persoon best lastig. Mijn naaimachines sommige ouder dan ikzelf besloten allemaal tegelijkertijd met pensioen te gaan. En voor een net beginnende ondernemer zonder groot spaarpotje is dat niet prettig. 

Met heel veel liefde zijn er toen 10 cadeaubonnen gekocht en een matching moeder/dochter truien opdracht, en dat samen met een omslagdoek opdracht ben ik een gelukkig mens. 

Ik heb nu en opdrachten binnengehaald en er wordt voor mij gepromoot door de cadeaubonnen en het allerbelangrijkste ik kon een nieuwe machine halen. Een tweedehandse in een plaatselijke winkel, die heel Lelystad wel kent. Maar wat ben ik een blij ei. 

Ondertussen ben ik hard aan het werk voor de website, ik bemerkte dat ik geen meldingen kreeg als mensen een mailtje gestuurd hadden en ik kreeg dus ook geen melding als mensen iets besteld hadden. Niet praktisch in een webshop, als het goed is staat dit nu aan. 

Nu alleen nog het juridische stukje op orde maken want je hoort dus ook algemene voorwaarden aan te bieden. Nou daar wordt aan gewerkt lieve mensen want dat gaat me iets meer tijd kosten. 

Ondertussen klinkt het geratel van een machine weer uit mijn werkkamer en dat zorgt voor een blij ei!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.