Actie momentje

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 22:14

Soms dan worden bij mij bestellingen geannuleerd, dit gebeurd maar heel zelden en daarom deze leuke actie....

Ik kan deze natuurlijk gewoon borduren maar welke namen en trouwdatum moet er dan op komen? En daar zit dus nu een leuke actie in verstopt. Ik ga deze blog delen op mijn instagram en mijn facebook account en daar mag je op reageren. Wie krijgt deze van jou voor kerst of misschien wil je hem zelf wel. Helemaal gratis! Ingelijst en wel. Ik ga dit via een loting doen en wel op zondag 13 november. 

Dus reageren maar mensen, let wel hij is nog niet af want ik had hem weggelegd maar ik vind het zo zonde als hij niet afgemaakt wordt.  

Reactie plaatsen

Reacties

Dianne Van Dijk
2 jaar geleden

Hey zus wat is deze mooi!! Quinty en Joeri gaan trouwen, zoals het eruit ziet op 28-09-2023. Zou een mooi cadeautje zijn, en heeft geen haast 😘. Ik ga duimen. Kus, je grote zus💋

M.J.Duizendstra
2 jaar geleden

Ik zou graag meedoen uit naam van jou zus voor die Quinty en Joeri. Ik hoop dat dit kan, want ja ik gun het dit stel, al ken ik ze niet.

creatiefvantalien
2 jaar geleden

Hoi Mar,
Ik kon je niet taggen op facebook en dus hier ook een berichtje. Uit de loting kwam de naam van Syliva naar voren maar omdat ik jou actie zo ontzettend lief vond. Heb ik besloten dat Quinty en Joeri ook een huwelijkscadeau krijgen van CreatiefvanTalien alleen dan uit jouw naam. En natuurlijk vrij van kosten. liefs Talien