Wanneer de tijd voorbij vliegt

Gepubliceerd op 9 december 2022 om 08:51

December is altijd een bijzondere maand, want dit is de maand waarin Marcel en ik een setje werden. Om precies te zijn vandaag 9 december gingen we naar de 1e Harry Potter film en de rest is geschiedenis. Ik ga het absoluut niet romantiseren want een relatie is gewoon hard werken en vraagt soms een beetje meer. Maar vandaag dan 21 jaar samen. 

Normaliter heb ik het in december ook echt druk maar dit keer ben ik blij dat ik niet zoveel werk heb. Want mijn maatje, die ik ook soms achter het behang wil plakken, ligt in de lappenmand. Dat vraagt van mij soms wat extra schakelen en wat meer tijd. Dus ben ik blij dat ik enkel maar 2 truien en een setje wanten mag maken en 2 borduursels (die had ik eigenlijk al af willen hebben net als de truien) 

Wel vraag ik me af hoe het komt dat het zo stil is, heeft dit alles met de inflatie te maken? Willen mensen goedkopere producten? Willen mensen helemaal geen leuke zelfgemaakte unieke cadeautjes meer kopen? Zelfs afgevraagd of mijn producten niet goed zijn maar die gedachte heb ik gelijk gestopt want ik weet dat ik zelf mijn grootste criticus ben. Ik weet dat handgemaakte producten vaak wat duurder zijn maar je hebt wel iets unieks en vaak iets wat heel lang meegaat. Ik weet het nog niet.

Ik weet wel dat ik heerlijk ga genieten van een relatief rustige creatieve kersttijd en me mag focussen op Marcel, die op dit moment ietsjes meer vraagt aan tijd en aandacht. 

Lieve mensen, nog maar 1 blog te gaan wat in de pennen ligt en dan is het jaar voorbij. Wees lief voor de ander en heel belangrijk wees lief voor jezelf. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.