Afwezig geweest

Gepubliceerd op 29 januari 2023 om 15:03

Wat ontzettend leuk, ik kreeg een berichtje van een klant uit het verleden, die altijd mijn blog leest. Zij vroeg zich af waar ik was, het was zo stil.

2023 ging bij ons pittig van start en hierdoor was ik wat minder actief. Ik was druk genoeg met van alles en nog wat maar ik poste bijna niets en soms is dat wel heel lekker, even geen sociale media. In dit geval werd ik gemist en dacht ik vandaag laat ik maar eens wat van mij horen.

Ik ben nog steeds heerlijk aan het borduren, gisteren een mooi cadeautje mogen afgeven en de ontvangers waren zeer blij. En het andere borduursel verloopt voor mijn gevoel traag maar mijn dagen zijn ook wel wat voller dan gemiddeld. Wel vind ik hem ontzettend mooi worden en ligt de lijst al geduldig te wachten. Met Valentijnsdag wordt dit afgeleverd zoals het in mijn planning staat. Een volle agenda en een rustig hoofd en dat is wel een hele fijne combinatie. Voor mij wel een ongebruikelijke combinatie maar ik geniet er met volle teugen van.

Mediteren in de ochtend en de avond geeft me rust en een overzicht in mijn agenda is belangrijker dan ik dacht. Doordat ik de kruidenstudies heb afgerond is er ruimte ontstaan voor nieuwe studies dus ook die in mijn agenda gepland en ook nog ruimte gemaakt voor mezelf. Ik heb een app op mijn telefoon staan en hiermee heb ik weekdoelen staan voor bewegen en omdat ik nu eenmaal wel een streber ben, heb ik een flinke focus op bewegen gezet. Kan geen kwaad want mijn gewicht is aan de maat en ik heb een doel gesteld voor eind van het jaar. Mijn eerste weegmoment en daarmee ontstond ook mijn goede voornemen was 116.2 kg! Ja dat is best een hoop dus daar ben ik flink mee aan de gang en met mezelf. Minder een label op mezelf plakken en meer geloven in mijn eigen kracht en kunnen. En dat levert dus een heerlijke combinatie op. Uiteraard heb ik nog wel frustraties hoor want ik ga altijd snel in veranderingen maar andere mensen om mij heen hebben wat meer tijd nodig. ( die gun ik ze ook hoor, maar in mijn hoofd zit dan een lelijk stemmetje) Dat stemmetje mag best wat vaker stil zijn :P 

Dus lieve lezers, ik ben er nog steeds. Ik ben nog steeds creatief bezig en ik zal proberen om wat vaker van mezelf op creatief gebied te laten horen. Kijk vooral even naar de kleine aanbiedingen in mijn webshop want die zit vol en er kan niets meer bijgeplaatst worden. (abonnement van de websiteprovider kan niet hoger op dit moment)

Groetjes van Creatief van Talien.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.