Iets leuks en niet van mij

Gepubliceerd op 12 maart 2023 om 14:23

Hoe gaaf is dit plaatje (@Pinterest), helemaal geweldig toch?

Ik ben echt niet de enige creatieve dame in mijn familie. Van mijn moeder heb ik niet alleen de kruiden en plantenkunde geleerd maar ook het handwerken.

En aan de "koude kant" ofwel mijn schoonfamilie zit ook een heerlijke creatieve geest. Mijn schoonzusje is een hele handige met bloemen en heeft nu iets leuks binnen haar bedrijf waardoor ze een bredere markt gaat aanspreken. Haar bedrijf heet Bloempiez & Balloonz en de naam zegt het al, bloemen en ballonnen hoe leuk is dat!

Dus heb je een leuke verjaardag, baby-shower, bruiloft of bedenk het maar dan kan je zeker gebruik maken van haar diensten. Bloemstukken maakt ze ook en die komen dus binnenkort ook zichtbaar op haar website. Bloemstukken kun je ook voor de bovenstaande gelegenheden gebruiken maar er zijn ook rouwboeketten mogelijk natuurlijk.

Deze week komt haar website online en zal ik hem zeker posten en neerzetten bij mijn nieuwtjes. Dus hoe leuk is dit, even iets heel anders dan mijn creatieve geest. 

De creatieve groetjes van Creatiefvantalien en Bloempiez&Balloonz

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.