Iets nieuws proberen

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 14:09

Ik ben zoveel in een persoon, en hoe mooi is het dat ik veel ook kan en mag combineren.

Dit is een probeersel en ik ga het cadeau geven ook al is het in mijn ogen nog niet perfect. Maar mocht dit bij die persoon goed bevallen ga ik deze toevoegen in de webshop. Ik heb er nu maar een gemaakt puur om te kijken of er op/aanmerking zijn. Want nu gebruiken de meeste onder ons "lelijke" zakjes :P

Het is een zakje voor Tarotkaarten of een orakeldeck. Niet iedereen gebruikt dit maar ik dus wel. Je kan ze ook gewoon gebruiken voor speelkaarten natuurlijk. Deze afbeelding is speciaal een "heksen" stijl maar hier kan ik ontzettend mee spelen. De stof is dit keer spijkerstof maar ik kan natuurlijk elke stof gebruiken die ik wil. 

Voor nu ga ik maar eens kijken of de gebruikster het wat vind, want stel het is niet praktisch dan ga ik terug naar de ontwerptafel. 

Wordt vervolgd dus... Groetjes CreatiefvanTalien

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.